Известие

Collapse
No announcement yet.

2.4 jtd неще да пали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Ма тва ГТД-то ли? Това свръхзвуковото?!
    Споко, тва й е едва втория кусур Лятото ме остави до Бургас, а тия дебили от Кафеджиев не можаха да влезат в компютъра, щото била от фейслифтовете, и те не били работили с такива ?!? В резултат си играх на "рестартове" на компютъра 10 дни на морето, докато на връщане, вече в делничен ден и влачен на буксир от една ръждясала фиеста на един авер от Бургас, като влязох в сервиза същият "майстор" грейна и заключи че е "някой датчик" - 74 кинта датчик "Бош" и заспа, но това го отдавам на некадърността на оторизираните дилъри и производството на датчици за автомобилната индустрия в Ботевград (Епик) и Горубляне (Мелексис)
    И ти си заплашен, ма нема да се стряскаш като виснеш нейде, чакаш 10 минути да ти изстине двигателя и пак ще успееш да запалиш
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Аз немам толко мноо датчици. Моята е с тая старата технология... (ТС) Цяло чудо е, че още върви, въпреки че вече е на 96к. км. Не вярвах да изкара толкова.
      Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 23:39.
      2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Аз немам толко мноо датчици. Моята е с тая старата технология... (ТС)
        Ти с тоя гъзов инжекцион нямаш никва технология направо...Стягай се, че като ти дойде време да сменяш остарялата технология, "новата", която я замести е още по-неподходяща за марката, справка раздел 159/Брера
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Ти с тоя гъзов инжекцион нямаш никва технология направо...Стягай се, че като ти дойде време да сменяш остарялата технология, "новата", която я замести е още по-неподходяща за марката, справка раздел 159/Брера
          Прав си нов все пак Сф-Пазарджик (100 км.) е шест уева и пеДесе стинки А 159 ми е мн голяма, пък и аз това мощно гтд не знам дали ще мога да го карам, като ви слушам колко много върви...
          2014: Deutschland über alles

Comment

Нищо де, нали сега се движиш на динозавърска пръдня, ще имаш време да усъвършенстваш шофьорските си навици в промеждутъците между почистването на запечените ти инжектори с ултразвук
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
            X